Спеціальні потреби

Світ про Кризу в Україні. Реакції політиків та ЗМІ

18:12 22.1.2014
Єжи Бузек у Твітері: "Янукович боїться за своє життя"
18:08 22.1.2014
"Американські посадовці відмовляються називати прізвища посібників диктатора Януковича, проти яких запроваджено санкції. Це заборонено законом США. Водночас з масиву інформації, який я маю, можу сказати, що з високою долею вірогідності в списку є Захарченко, Пшонка, Портнов, Лукаш, Колесніченко, Олійник. До кінця свого життя вони не зможуть отримати америкасньку візу - а санкції США можуть спровокувати внесення їх до чорного списку в Шенгені. І дипломатичний паспорт тут не допоможе. Щодо Клюєва суперечлива інформація. Але головний удар на Клюєва чекає в Австрії. Сьогодні вночі мною отримано докази порушення Клюєвимі законів Австрії. Але про це згодом на Українській правді.", - пише на Facebook Сергій Лещенко, журналіст УП, який зараз перебуває у Вашингтоні.
18:06 22.1.2014
В Україні величезні протести! - розлогий матеріал "Євроньюз" з відео.
17:57 22.1.2014
"Сьогодні ми проведемо переговори із місією США в ООН, Бельгійською місією в ООН, Польською місією в ООН. Кожен, зрозумійте, що Росія має право вето у Раді безпеки ООН. А саме Рада безпеки ООН визначає миротворчі місії ООН", - пише Український конгресовий комітет Америки на Facebook.


"This afternoon, we will be holding talks with the US Mission to the UN, the Belgian Mission to the UN, the Polish Mission to the UN. Everyone, please understand that Russia has veto power in the UN Security Council. And the Security Council determines UN Peacekeeping Missions", - заявляє Український конгресовий комітет Америки.

Більше

XS
SM
MD
LG