Спеціальні потреби

Світ про Кризу в Україні. Реакції політиків та ЗМІ

00:55 24.1.2014
Метт Фрай закликає "тих, хто сумнівається у Європі" - "Прибудьте до Києва та отримайте натхнення".
00:39 24.1.2014
"Только что подтвердилось то, что я говорю с первого дня: не люди идут за оппозицией, а оппозиция - за людьми. А эти настроения радикализировались. И если власть не сделает решительные шаги, радикализация скоро охватит большую часть страны. А разговаривать будет не с кем", - пише Віталій Портніков.
23:49 23.1.2014
"Я щойно мав розмову з людиною, якій випала честь спілкуватися на допитах з Януковичем. Дехто забув, але в 2005 році Янукович не був такий впевнений у собі, як сьогодні. Тоді правоохоронці порушили проти нього декілька кримінальних справ – і нинішній диктатор з тремтячими руками ходив на допити, а в якості адвоката його супроводжувала нинішня міністр юстиції Олена Лукаш. Ось як описав психологічний портрет Януковича співробітник правоохоронних органів, присутній на його допиті: "Янукович насправді боягуз. Він обставляє себе колами захисту. За своєю натурою нагадує шакала. Але якщо його налякти по справжньому, він готовий іти на компроміс, аби врятувати власну шкуру. Уся проблема в тому, що поки Янукович не злякався достатньо". Це не мої слова – це пряма мова людини, яка бачила Януковича в екстримальних обставинах", - пише Сергій Лещенко, журналіст "Української правди", який зараз перебуває у Вашингтоні.
23:43 23.1.2014
"Чому ніхто не говорить про очевидне : Путін дестабілізував Україну?", - запитує на сторінках Форбс Мелік Кайлан.

Можна винуватити Обаму за нерішучість.... але вирішальний момент настав, коли російські танки в'їхали у Грузію за президента Буша, і Путін побачив, що не послідувало жодної відповіді.

Більше

XS
SM
MD
LG