Спеціальні потреби

Світ про Кризу в Україні. Реакції політиків та ЗМІ

13:45 26.1.2014
Українська опозиція відчула силу - пише "Вашингтон пост".

"Озвучених Януковичем пропозицій вже не достатньо - відповіли лідери опозиції, піднесені раптовою хвилею протестів по всій країні проти Януковича та правлячої "Партії Регіонів", - йдеться у іншому матеріалі того ж видання.
13:31 26.1.2014
"Звинувачення Майдану у антисемітизмі - це чудово. Коли у ход ідуть євреї, геї та вагітні африканки із "Беркуту" - значить, сказати більше нема чого. Патрони скінчились", - пише про кампанію дезінформації щодо Майдану Віталій Портніков.
01:12 26.1.2014
Сергій Лещенко, журналіст "Української правди" пише зі США:

"Єдина поступка, на який може піти Майдан - це парламентська республіка з відстороненням Януковича від будь-якого впливу на процеси в державі. Озвучивши свій пакет, Янукович показав, що теж запізнюється з оцінкою ситуації тижні на два-три. Ті пропозиції, які він озвучив, треба було оголошувати перед Різдвом. Зараз занадто багато людей мріють побачити диктатора на ліхтарі Майдану. Боюсь, що скоро буде оголошена винагорода за його голову - і жоден Кличко з Яценюком людей тут не стримають". .
00:10 26.1.2014
Я думаю, опозиція за даних умов веде себе вірно - коментує спілкування опозиції із Майданом політичний радник Гельсінської комісії (Комісія із Безпеки та Співробітництва у Європі), Орест Дейчаківський.


Більше

XS
SM
MD
LG