Спеціальні потреби

Світ про Кризу в Україні. Реакції політиків та ЗМІ

13:40 31.1.2014
"Сколько им необходимо человек, столько и поедет. Если мы в Крым (во время антинатовских выступлений в 2008 году) в течении двух дней собрали пять тысяч человек, сейчас тоже без проблем столько сможем собрать. Все зависит от тех задач, которые будут поставлены. Если руководство казачьих организаций Украины и наша вышестоящая организация – Совет по делам казачества – скажут, что это надо, будет и 30 тысяч. Сегодня в государственном реестре Российской Федерации, - под ружьем Беглова Александра Дмитриевича – находится 760 тысяч человек. Если будет команда Беглова, они все смогут поехать на Украину, - сказал Водолацкий.
До 2013 года Водолацкий возглавлял Всевеликое Воинство Донское, а сейчас занимает пост верховного атамана союза казачьих войск России и зарубежья, а также является членом комитета Госдумы по безопасности." - стаття у Рідусі.
06:11 31.1.2014
"Янукович поступово обростає всіма традиційними атрибутами диктатора. Тепер до його потворного портрету додався звіт правозахисної організації Human Rights Watch, яка говорить про цілеспрямовані атаки на журналістів та медиків. Це - ще один вагомий аргумент для запровадження західних санкцій проти мафіозного клану під назвою Партія регіонів на чолі з їх почесним "доном Корлеоне", - Сергій Лещенко, журналіст Української правди, який зараз перебуває у США, коментує заяву "Humarn Rights Watch" - "Україна : Жертвами поліції стали десятки журналістів, медиків".

02:07 31.1.2014
Несподівана редакційна стаття у "Нью-Йорк Таймс" "В Україні прийшов час домовлятись".

"Хай яким некомпетентним, дискредитованим та хворим не є пан Янукович. Він демократично обраний президент, і його вигнання під тиском вулиці, без чіткого плану та об'єднаних лідерів призвело б до подальшого безладу та створило би небезпечний прецедент"
22:11 30.1.2014
"Економіст" публікує статтю "Молитва за мир в Україні".

"ВСЬОГО кілька тижнів тому розпуск уряду Віктором Януковичем та пропозиція призначити лідера опозиції головою нового Кабміну були би вражаючим жестом. Протестувальники на Майдані сприйняли би це із захватом, як важливу пеермогу. Можливо, вони навіть розблокували би дороги в українській столиці. Втім зараз цього не достатньо".

"Люди на барикадах не збираються іти додому і не приймуть владу Януковича. Чим довше він чекає, тим менш сприйнятливими стають люди до його поступок", - йдеться у статті.

Більше

XS
SM
MD
LG