Спеціальні потреби

Світ про Кризу в Україні. Реакції політиків та ЗМІ

00:22 19.2.2014
Конгресмен Еліот Енгель засудив насильство в Україні.

“Я категорично засуджую шокуючу ескалацію насильства у Києві та смерті 9 осіб. Закликаю усі сторони до стриманості та негайних заходів з метою де-ескалації напруги. Хоча протестувальники мають нести відповідальність за власні дії, уряд несе значно більшу відповідальність за останню ескалацію", - йдеться у повідомленні Демократів у Комітеті із Закордонних справ палати представників.

“Український народ продовжує висловлювати незадоволення драконівськими заходами застосованими проти нього урядом Януковича, та його спротивом європейському вибору. Я закликаю уряд серйозно розглянути вимоги протестувальників та працювати з ними разом, щоб знайти мирне політичне вирішення конфлікту, який триває вже багато місяців. Обидві сторони мають притягнути до відповідальності тих, хто сприяє насильству та закликає до нього. Також важливо підкреслити, що США підтримують народ України у шляху до більш демократичного та європейського майбутнього", - заявив Еліот Енгель.
00:12 19.2.2014
Віце-президент Атлантичної Ради США Деймон Вілсон: "Настав час для українських патріотів - не допустити щоб Україна скотилася у громадянську війну. Учасники протестів, парламент та підприємці повині виступити разом"
23:48 18.2.2014
Глава МЗС Польщі Радослав Сікорські: "Приймаючи рішення на силову ліквідацію Майдану, українська влада взяла на себе відповідальність за довготривалі наслідки як в Україні та і в стосунках з ЄС"
23:45 18.2.2014
Штефан Фюле : "Говорив з Русланою про ситуацію в Україні - необхідно будь-якою ціною уникнути подальшого кровопролиття".

Більше

XS
SM
MD
LG