Спеціальні потреби

Захід реагує на дії Росії. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ

"Голос Америки" відслідковує заяви політиків, лідерів та громадськості у Європі, світі, США.

20:26 1.3.2014
20:10 1.3.2014
Роланд Оліфант з видання "Телеграф" викриває пропаганду у Криму.

"Не буду називати імена, але хто б не розповідав кримчанам про наступ нацистів та наркотики на Майдані, має відповісти... "
20:07 1.3.2014
ОБАМА МАЄ ОЗВУЧИТИ ЯКУ ЦІНУ ЗАПЛАТИТЬ РОСІЯ, НАКЛАСТИ ЇЇ - ЩОЙНО. МакКейн про Україну. Повний текст сьогоднішньої заяви

“Я глибоко занепокоєний тим, що поточна військова інтервенція Росії у Криму може скоро поширитисть на Східну Україну. Вчора президент Обама заявив, що Росія "заплатить", якщо піде на військове втручання в Україні. Тепер важливо щоб президент конкретно озвучив, якою буде ця ціна та вдався до кроків, щоб накласти її на Росію.

“Використання сили з боку Росії в Україні відбувається всупереч власним забов'язанням Росії поважати територіальну цілісність України, включно із Будапештським меморандумом 1994-го року. Жоден з нас не повинен мати ілюзій щодо того, на що здатен Путін в Україні, особливо тепер коли він звернувся до Думи і отримав згоду на використання армії, не лише у Криму, а взагалі в Україні.

“Кожна мить без відповіді з боку США та наших союзників дає сигнал президенту Путіну, що він може бути ще більш амбітним та агресивним у військовому вторгненні в Україну. Ми маємо набір серйозних можливостей і без використання військової сили. Я закликаю президента Обаму зібрати наших союзників у Європі та НАТО, щоб дати зроузміти яку ціну заплатит Росія за свою агресію та накласти відповідні заходи без затримки"
19:53 1.3.2014
Сенатор Маккейн : "Дуже стурбований тим, що Росія розширює військову інтервенцію у Східній Україні. Обама має показати, яку "ціну" доведетья заплатити Росії". Повна заява за лінком - http://t.co/7V9kWZUmej

Більше

XS
SM
MD
LG