Спеціальні потреби

Захід реагує на дії Росії. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ

"Голос Америки" відслідковує заяви політиків, лідерів та громадськості у Європі, світі, США.

19:45 1.3.2014
Неквапність євро-бюрократів "бісить" не лише українців.

19:48 1.3.2014
А Сергій Марков тлумачить російську реальність та хід думок :

"Россия не вводила свои войска на Украину и не собирается это делать. Россия создала правовые условия для ввода войск, но надеется, что воспользоваться этой правовой базой не придется. Россия надеется, что народ Украины, свободный от террора неонацистских банд, выберет новый парламент, нового президента и создаст новую федеративную конституцию Украины. Политический выход из кризиса на Украине очевиден. Это соглашение между Януковичем и оппозицией. Временное коалиционное правмтельство. Формирование конституционного собрания, кторое вырвботает новую конституцию, проведение выборов. И не надо никаких войск ни России, ни НАТО. Только Запад должен прекратить поддерживать неонацистские банды в Украине."

19:53 1.3.2014
Сенатор Маккейн : "Дуже стурбований тим, що Росія розширює військову інтервенцію у Східній Україні. Обама має показати, яку "ціну" доведетья заплатити Росії". Повна заява за лінком - http://t.co/7V9kWZUmej

20:07 1.3.2014
ОБАМА МАЄ ОЗВУЧИТИ ЯКУ ЦІНУ ЗАПЛАТИТЬ РОСІЯ, НАКЛАСТИ ЇЇ - ЩОЙНО. МакКейн про Україну. Повний текст сьогоднішньої заяви

“Я глибоко занепокоєний тим, що поточна військова інтервенція Росії у Криму може скоро поширитисть на Східну Україну. Вчора президент Обама заявив, що Росія "заплатить", якщо піде на військове втручання в Україні. Тепер важливо щоб президент конкретно озвучив, якою буде ця ціна та вдався до кроків, щоб накласти її на Росію.

“Використання сили з боку Росії в Україні відбувається всупереч власним забов'язанням Росії поважати територіальну цілісність України, включно із Будапештським меморандумом 1994-го року. Жоден з нас не повинен мати ілюзій щодо того, на що здатен Путін в Україні, особливо тепер коли він звернувся до Думи і отримав згоду на використання армії, не лише у Криму, а взагалі в Україні.

“Кожна мить без відповіді з боку США та наших союзників дає сигнал президенту Путіну, що він може бути ще більш амбітним та агресивним у військовому вторгненні в Україну. Ми маємо набір серйозних можливостей і без використання військової сили. Я закликаю президента Обаму зібрати наших союзників у Європі та НАТО, щоб дати зроузміти яку ціну заплатит Росія за свою агресію та накласти відповідні заходи без затримки"

Більше

XS
SM
MD
LG