Спеціальні потреби

В Індонезії знайшли об’єкт, схожий на фюзеляж літака AirAsia


Керівник індонезійської пошуково-рятувальної служби Бамбанг Сойлістіо повідомив, що довжина найбільшого знайденого об’єкта – 18 метрів.

В Індонезії рятувальники виявили місцезнаходження чотирьох уламків пасажирського літака компанії AirAsia. Вони сподіваються, це уламки фюзеляжу, з якого можна буде витягти тіла та ймовірно чорні скринькі авіалайнера.

Керівник індонезійської пошуково-рятувальної служби Бамбанг Сойлістіо повідомив, що довжина найбільшого знайденого об’єкта – 18 метрів. Раніше він також заявив, що під водою на глибині 30 метрів рятувальники знайшли два великі об’єкти та виявили велику жирну пляму на поверхні води.

За офіційними даними Індонезії, рятувальники витягли з моря 30 тіл загиблих під час катастрофи літака Airbus A320 малайзійської лоу-кост авіакомпанії AirAsia. На борту літака перебували 162 пасажири та члени екіпажу.

28 грудня авіалайнер вилетів з індонезійського портового міста Сурабая до Сінгапуру. За 350 кілометрів від Сінгапуру зв’язок з екіпажем було втрачено. Жодної живої людини, що перебувала на борту, поки не знайшли. Що спричинило падіння судна, також поки невідомо.

Негода на місці падіння ускладнює пошуково-рятувальні роботи.

Дивіться також: Американці - про війну в Україні

Що знають про війну в Україні американці? - опитування на вулиці
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:40 0:00

Розсилка

XS
SM
MD
LG