Спеціальні потреби

Президент Дональд Трамп занадто м’який по відношенню до Росії – сенатор Ліндсі Ґрем


Сенатор-республіканець Ліндсі Ґрем назвав позицію президента США Дональда Трампа щодо Росії та зокрема її втручання в американські президентські вибори 2016 року надто м’якою. Політик також попередив про російське втручання в проміжні американські вибори 2018 року.

В ефірі NBC News Ліндсі Ґрем висловив занепокоєння, що президент США Дональд Трамп недостатньо тиснутиме на російського президента Володимира Путіна при обговоренні питань Сирії та ІДІЛу під час зустрічі на саміті 16 липня у Гельсінкі, Фінляндія.

«Це не провина Обами, що Росія анексувала Крим. Це – провина Росії» - заявляє Ліндсі Ґрем. «Чи ми здамо Іран та Сирію – залежить від президента Трампа» - додає політик.

Ліндсі Ґрем переконаний, що Росія втручається в американські вибори. «Я стурбований, коли президент пише у Twitter, що Росія заперечує втручання в американські вибори. Сама ідея, що Росія не втручалась в наші вибори – це фейк.»

Нагадаємо, що група американських законодавців зустрічається з російськими політиками високого рівня в Санкт-Петербурзі напередодні саміту президентів США та Росії. У склад групи увійшли сенатори Ричард Шелбі, Стів Дейнс, Джон Тун, Джон Кеннеді, Джеррі Морґан, Джон Гоувен та жінка-конгресмен Кей Ґрейнджер.

Дивіться також: Трамп продовжує захищати своє рішення ввести нові тарифи на товари з Китаю, Канади, Мексики та ЄС. Відео

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG