Спеціальні потреби

Президент Джо Байден привітав християн західного обряду з Великоднем


Президент США Джо Байден
Президент США Джо Байден

Президент США Джо Байден привітав християн західного обряду з Великоднем.

"Ми з Джилл посилаємо найтепліші побажання християнам у всьому світі, які святкують Великдень. Великдень нагадує нам про силу надії та обітницю Христового Воскресіння", - йдеться в повідомленні Білого дому.

"У той час, коли війни та конфлікти забирають невинні життя по всьому світу, ми підтверджуємо нашу прихильність працювати заради миру, безпеки та гідності для всіх людей", - сказав президент Байден.

Президент України Володимир Зеленський також привітав християн західного обряду з Великоднем - "святом, що нагадує про силу духу".

"Вітаю українців і всіх християн, які відзначають Великдень сьогодні. Свято, що нагадує нам про силу духу, яка не дозволить темряві перемогти. Не дасть затьмарити волю. І яка об’єднує – об’єднує сім’ї, народи та континенти", - написав президент Зеленський у своєму телеграм-каналі, зазначивши, що "не буває зараз ночі й дня, коли російський терор не намагався б зламати наше життя".

Зеленський побажав, щоб сьогодні були "почуті всі молитви про захист від зла".

31 березня, християни західного обряду святкують Великдень.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG