Спеціальні потреби

Китайські законодавці скупили 70% коштовностей Пекіна за 10 днів


Під час десятиденного з’їзду китайських законодавців та представників найвищого консультативного органу у Пекіні з полиць магазинів зникло 70% цінностей та предметів розкоші.

Китайське видання цитує експерта індустрії розкоші, який каже, що намагався купити прикрашений діамантами ремінь вартістю 44 тисячі доларів, але виявив, що такий недешевий аксесуар було розпродано у кількох крамницях.

Китайські блогери не стримували свого обурення щодо марнотратних звичок чиновників. У представників народу було помічено спортивні брендові сумки, окуляри, ремені та інші предмети, які коштують більше, ніж річна зарплата середнього китайського робітника.

Зростаючий розрив між багатим та бідним прошарками населення викликає занепокоєння серед лідерів комуністичної країни. У минулому році в Пекіні влада заборонила будь-які громадські реклами, які використовували слово «розкіш», або його синоніми.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

XS
SM
MD
LG