Спеціальні потреби

Китайці витратили понад 7 млрд доларів на новорічні відпустки за кордоном


Китайці витратили понад 7 млрд доларів на новорічні відпустки за кордоном
Китайці витратили понад 7 млрд доларів на новорічні відпустки за кордоном

За інформацією дослідницьких груп, китайські споживачі витратили 7,2 мільярда доларів за кордоном на предмети розкоші, відзначаючи Новий рік за китайським календарем.

Китайські ЗМІ оприлюднили звіт Всесвітньої асоціації розкоші, згідно з яким споживання предметів розкоші з 2011-го року збільшилось майже на 30%. Це значно більше від прогнозованих показників.

У четвер китайське видання повідомило, що багаті китайці мають найбільшу купівельну спроможність у світі. Саме вони зробили третину розкішних покупок у Європі та Північній Америці. У доповіді також зазначено, що китайці з материка придбали 69% розкішних відпочинкових турів у Гонконгу, Макао та на Тайвані.

Контрольовані урядом ЗМІ також наводять дані, що понад 70% китайських споживачів, які купують предмети розкоші за кордоном під час відпусток, вірять, що ці товари дешевші, аніж вітчизняні. Приблизно стільки ж опитаних вважають, що за кордоном значно ширший вибір товарів.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG