Спеціальні потреби

ЄС чинить тиск на Угорщину, щоб вона провела необхідні реформи


Єврокомісар з економічних і монетарних питань Оллі Рен
Єврокомісар з економічних і монетарних питань Оллі Рен

Європейський Союз чинить дедалі більший тиск на Угорщину для проведення реформ, кажучи, що вона не змогла ефективно контролювати свого бюджету.

Єврокомісар з економічних і монетарних питань Оллі Рен заявив у середу, що уряд в Будапешті не зміг постійно втримувати дефіцит нижче трьох відсотків, що вимагає ЄС.

Тому ЄС може заблокувати надання Угорщині фондів на розвиток, якщо вона не обмежить своїх витрат. Угорщина робить заходи, щоб отримати 25 мільярдів доларів допомоги від ЄС і Міжнародного валютного фонду.

Європейський Союз також майже закінчує перегляд нової конституції країни, яка, можливо, порушує стандарти ЄС тим, що обмежує незалежність суддів.

Тимчасом Німеччина повідомила, що економічна криза також має негативний вплив на її економіку, яка скоротилася на чверть відсотка протягом трьох останніх місяців минулого року.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

XS
SM
MD
LG