Спеціальні потреби

“Ми обговорювали Україну”. Борис Джонсон провів зустріч з Дональдом Трампом


На архівному фото - ​​​​​​​колишній британський прем’єр-міністр Борис Джонсон. Leon Neal/Pool via REUTERS
На архівному фото - ​​​​​​​колишній британський прем’єр-міністр Борис Джонсон. Leon Neal/Pool via REUTERS

Колишній британський прем’єр-міністр Борис Джонсон опублікував знімок із зустрічі з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом. На фото - чоловіки усміхнені, демонструють жест “великий палець вгору” і стоять на фоні картини та умивальника, ймовірно у готельному номері.

“Приємно зустріти президента Трампа, який перебуває у відмінній формі після ганебного замаху на його життя”, - написав Джонсон у мережі Х (колишній Twitter).

Він також повідомив про деталі розмови: “Ми обговорювали Україну”.

“І я не сумніваюся, що він [Дональд Трамп, – ред.] буде сильним і рішучим у підтримці цієї країни та захисті демократії”, – написав Джонсон про враження від позиції американського політика щодо України.

За інформацією видання Sky News, Борис Джонсон прибув до США безпосередньо на національний з’їзд Республіканської партії, куди також навідалася і колишня прем’єрка Британії Ліз Трасс.

Зустріч Джонсона і Трампа тривала близько 30 хвилин, інформують джерела Sky News.

Як повідомляв Голос Америки, у Мілуокі, штан Вісконсин, триває з'їзд Республіканської партії, де Дональда Трампом офіційно затвердили кандидатом у президенти, а він сам оголосив свого кандидата на віцепрезидента США, ним став сенатор від Огайо Джей Ді Венс.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG