Спеціальні потреби

Державний секретар США Майк Помпео спілкується з пресою у Вашингтоні 22 квітня 2020 р.
Державний секретар США Майк Помпео спілкується з пресою у Вашингтоні 22 квітня 2020 р.

Головне про коронавірус. 23 квітня

Від імені США Майк Помпео звинуватив урядову комуністичну партію Китаю у цензурі і приховуванні інформації про COVID-19 та у знищенні зразків аналізів коронавірусу, які мали б допомоги з’ясувати походження хвороби.

  • ВООЗ застерігає світ, що попри стабілізацію епідемії COVID-19 зокрема у західній Європі, епідемії коронавірусу у країнах Південної Америки та Африки лише починаються, тому небезпека хвороби не спадає і вона довготермінова.
  • "Ми твердо переконані, що Китайська комуністична партія вчасно не повідомила Всесвітню організацію охорони здоров’я про новий коронавірус", - заявив державний секретар США Майк Помпео.
  • Справжній масштаб епідемії COVID-19 в Криму невідомий, через придушення опозиційних голосів Росією, заявив посол США в ОБСЄ. Він висловив занепокоєння «поновленням скандально відомих своїми насильницькими діями бойовиків «Самооборони Криму» та «Казацьких братерств», які, за повідомленнями, отримали повноваження на забезпечення виконання правил карантину»
  • В Україні - рекордна кількість захворілих на COVID-19 за добу

Чому деякі американці вирішили перечекати пандемію в Україні?

Чому деякі американці вирішили перечекати пандемію в Україні? Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:16 0:00

Як політичний Лондон почав виходити з карантину

Як політичний Лондон почав виходити з карантину. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:04 0:00

ВООЗ закликає США не припиняти фінансування і каже, що коронавірус - на довго

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адганом Ґебреєсус сподівається на перегляд рішення адміністрації Трампа про призупинення фінансування організації в умовах подальшої загрози від пандемії коронавірусу.

Керівник ВООЗ відзначив, що у Західній Європі, де епідемії коронавірусу почалися раніше, тепер є ознаки стабілізації і навіть зниження.

Читати далі

Більше

XS
SM
MD
LG