Спеціальні потреби

Літні кінострічки Голівуду збирають десятки мільйонів доларів


Цими вихідними в кінотеатрах США з’явилася кілька нових кінофільмів. Серед інших публіці представлено такі стрічки як: «Ковбої проти прибульців» та «Смурфіки». Перша стрічка розповідає про одинокого ренджера, який втратив пам’ять. Він потрапляє у відлюдне місто в пустелі, яким керує місцевий шериф. Останнього грає відомий голлівудський актор Гаррісон Форд. Разом вони починають боротьбу проти інопланетян, і лиш від ренджера залежить, чи будуть врятовані місцеві жителі.

Тим часом для родинного перегляду глядачам пропонується стрічка «Смурфіки». У цьому анімаційному пригодницькому фільмі блакитні гноми, рятуючись від злого чарівника Гаргамеля, залишають своє рідне село і потрапляють у величезний мегаполіс Нью-Йорк. Саме звідти вони змушені самі, потрапляючи і різноманітні пригоди, шукати дорогу додому. Остання стрічка, як виглядає, більше прийшлася до смаку американців, обігнавши «Ковбоїв» десь на 4 мільйони доларів. Загалом, за вихідні, вони зібрали близько 40 мільйонів доларів.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG