Спеціальні потреби

В сутичці на афгансько-пакистанському кордоні загинуло 17 людей


Бойовики Талібану
Бойовики Талібану

Пакистанські офіційні особи повідомили, що десятки екстремістів провели атаку на військовий контрольний пунк у Пакистані, вбиваючи трьох солдатів. Збройне формування Прикордонний корпус повідомило, що коли солдати відповіли на атаку, загинуло щонайменше 14 нападників. Інцидент стався в понеділок у племінному районі Мохманд, що неподалік кордону з Афганістаном.

Щодо нападників, то немає точної інформації про них, однак як афганський, так і пакистанський Талібан мають свої опорні пункти по обох сторонах кордону, на якому немає достатнього контролю.

Пакистан перебуває під дедалі більшим тиском, що робити більше для знищення схованок екстремістів з часу торішнього військового рейду, коли біля гарнізонного міста Абботтабад знищено лідера аль-Кайди Осаму бін Ладена.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

XS
SM
MD
LG