Спеціальні потреби

На з’їзді Республіканської партії зброя не буде дозволена


Трамп, Круз, Кейсик
Трамп, Круз, Кейсик

Секретна служба повідомила, що лише повноважні правоохоронці матимуть право носити зброю на з’їзді Республіканскої партії, учасники якого затвердять кандидата в президенти.

Петицію, яку розпочато анонімно минулого тижня, підписало понад 50 тисяч людей, які заявили, що вони хочуть, щоб у залі в Клівленді, в якому відбудеться республіканський з’їзд, відмінило заборону на зброю.

Секретна служба, яка несе відповідальність за безпеку на з’їзді, що відбудеться у липні, заявила, що лише «правоохоронні органи можуть носити зброю в приміщенні, що охоронятиметься».

Три претенденти в президентські кандидати від Республіканської партії виступають за те, щоб люди могли відкрито носити зброю. Крім цього, як сенатор з Техасу Тед Круз і бізнесмен Дональд Трамп піддали критиці так звані вільні від зброї зони, наприклад школи, кажучи, така політика робить ці зони менш безпечними.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG