Спеціальні потреби

Китай відкинув можливість застосування санкцій проти Сирії


Китай заявив, що не підтримує застосування санкцій для врегулювання кризи в Сирії. День раніше міністр закордонних справ обговорював можливість заходів на підтримку плану про припинення вогню.

Представник Міністерства закордонних справ КНР Лю Веймінь заявив у четвер, що його країна висуває застереження до пропозиції про чинення тиску на Сирію і підтримує натомість зусилля міжнародного посланника Кофі Аннана.

Також Росія виступає проти зусиль західних та арабських країн щодо накладення санкцій на сирійський уряд. Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров захищав у середу продаж Сирії російської зброї, кажучи, що це не порушує міжнародних угод.

Сирійський посол у Росії також відкинув критику щодо продажу зброї. Він зробив це під час відвідин Москви у четвер. Ріяд Гаддад заявив, що це оборонна зброя і звинуватив західні країни у відповідальності за провал мирного плану Кофі Аннана.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

XS
SM
MD
LG