Спеціальні потреби

Лідер «Лівого фронту» застеріг російську опозицію від кулуарних перемовин з Кремлем


Лідер «Лівого фронту» застеріг російську опозицію від кулуарних перемовин з Кремлем
Лідер «Лівого фронту» застеріг російську опозицію від кулуарних перемовин з Кремлем

Лідер російського опозиційного руху «Лівий фронт» Сергій Удальцов одразу після звільнення з московської в’язниці заявив, що російська опозиція має створити у столиці та інших містах координаційні центри. Ці центри мали б приймати рішення та вести переговори із владою від імені учасників масових протестів, які прокотилися Росією у грудні. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Координатор «Лівого фронту» також пообіцяв у найближчий час продовжити боротьбу проти влади.

За словами Удальцова, створення координаційних центрів опозиції має зберегти підтримку дій опозиції з боку невдоволених владою громадян.

Натомість, на його думку, кулуарні перемовини окремих представників опозиції із владою викличуть недовіру людей, які виходили 10-го грудня на Болотну площу та 24-го грудня на проспект академіка Сахарова.

Як повідомляє видання "Московський Комсомолець", через голодування у в’язниці у Удальцова загострилась язва. Опозиціонер відмовлявся від їжі протягом двох тижнів з часу адміністративного арешту 4-го грудня за відмову підкорятись вимогам поліції. Йому тричі продовжували термін арешту.

Захист Удальцова вже опротестував законність його арешту. Скарга буде розглянута судом 7-го січня.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG