Спеціальні потреби

Україну випробовують і тестують, та вона щоразу на висоті - Камала Гарріс


Віце-президентка США Камала Гарріс у Німеччині напередодні Мюнхенської безпекової конференції, 16 лютого 2023 р. Фото: AP Photo/Michael Probst
Віце-президентка США Камала Гарріс у Німеччині напередодні Мюнхенської безпекової конференції, 16 лютого 2023 р. Фото: AP Photo/Michael Probst

Віце-президентка США Камала Гарріс, перебуваючи у Німеччині напередодні Мюнхенської безпекової конференції, проводить обговорення щодо подальшої відповіді світу на російське вторгнення в Україну.

“Україну випробовують і тестують, та вона щоразу на висоті” - написала Камала Гарріс у Twitter сьогодні.

Як повідомляв Голос Америки, віце-президентка США Камала Гарріс, державний секретар США Ентоні Блінкен, а також група сенаторів і конгресменів від обох провідних партій Сполучених Штатів цього тижня візьмуть участь у Мюнхенській безпековій конференції.

“Американський народ надихається цією неймовірною стійкістю. І ми будемо підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно”, - запевнила Камала Гарріс.

Раніше міністр оборони Сполучених Штатів Ллойд Остін під час спільної прес-конференції із міністром оборони Естонії Ханно Певкуром у Таллінні заявив, що США та союзні країни роблять все можливе, щоб пришвидшити передачу Україні нової зброї на тлі очікувань нового наступу Росії навесні.

"Поки українці так сміливо борються за свій суверенітет, вони нагадують нам, що ми ніколи не повинні сприймати свободу як належне... Ми бачимо, наскільки українці сміливі, наскільки вони вмотивовані, що вони ніколи не віддадуть свою державу", - сказав Певкур.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Форум

Розсилка

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG