Спеціальні потреби

Північний схід США готується до сильного снігопаду


Мешканці 9 північно-східних штатів США готуються до снігової бурі. За повідомленнями синоптиків, на регіон насувається сильний снігопад, який може виявитися одним з найпотужніших за чверть століття.

Національна метеорологічна служба США попередила населення про те, що стихія вируватиме майже добу. Сильні снігопади почнуться в п'ятницю вранці і триватимуть до суботи на території від штату Мейн до Пенсильванії. Висота сніжного покриву в таких містах як Бостон і Нью-Йорк може перевищити 60 сантиметрів.

Очікується, що погодні умови під час снігопаду будуть дуже несприятливими і навіть небезпечними. Температура опуститься нижче нульової позначки, видимість буде практично нульовою, а пориви вітру сягатимуть 105 кілометрів на годину.

Влада рекомендує мешканцям залишатися вдома і утриматися від поїздок. У зв'язку з попередженням, у п’ятницю в регіоні закриті школи. Авіакомпанії скасували сотні запланованих на 8 лютого рейсів, порушена робота низки великих аеропортів, у тому числі в Нью-Йорку, Чикаго і Бостоні. Призипунено рух поїздів.

Останній раз з подібною сніжною хуртовиною північний схід США стикався в лютому 1978 року. Тоді місто Бостон засипало 69 сантиметрів снігу.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG