Спеціальні потреби

Палата представників підтримала законодавство, яке рятує США від «фінансової прірви»


Палата представників Конгресу США підтримала схвалений Сенатом законопроект, покликаний врятувати США від «фіскальної прірви». Тепер документ буде направлений на підпис президентові Обамі.

Голосування в Палаті представників завершилося близько 11 вечора 1 січня. Законопроект був схвалений 257 голосами «за» при 167 «проти».

Голосування в Сенаті відбулося менш ніж за добу до цього.

Раніше, декілька провідних конгресменів-республіканців висловилися проти прийняття законопроекту. Спікер Палати представників Джон Бейнер і лідер республіканської більшості Ерик Кантор оприлюднили спільну заяву, в якій відзначили «загальне занепокоєння» щодо відсутності серйозного скорочення витрат у законопроекті, прийнятому Сенатом.

Лідери демократичної меншості у Палаті представників, у свою чергу, закликали республіканських колег терміново поставити на голосування прийнятий Сенатом законопроект, який дозволить уникнути «фіскальної прірви».

Законопроект передбачає підвищення податків осіб, що заробляють понад 400 тисяч доларів на рік і на сімейні пари з доходом, що перевищує 450 тисяч. Це буде перше підвищення податків у США за останні два десятиліття. Законопроект також передбачає продовження виплат допомоги з безробіття.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG