Спеціальні потреби

“Дякую за захист демократії”. Подкопаєва, Баюл, Шрайбер – знаменитості зі США привітали українців з Днем Незалежності


Лів Шрайбер. Зірка “Людей Ікс”, чиї предки походять з України, усе привітання записав  українською мовою. “Я не розмовляю українською, але я люблю Україну”, – сказала журналістка, бізнесвумен та благодійниця Мітці Пердью.
Лів Шрайбер. Зірка “Людей Ікс”, чиї предки походять з України, усе привітання записав  українською мовою. “Я не розмовляю українською, але я люблю Україну”, – сказала журналістка, бізнесвумен та благодійниця Мітці Пердью.

Відомі українці, що живуть у США, та американські знаменитості долучилися до привітань українців з Днем Незалежності України.

“Дякую за захист демократії”, – сказав у відеоролику Голосу Америки американський актор Лів Шрайбер. Зірка “Людей Ікс”, чиї предки походять з України, усе привітання записав українською мовою.

Інша знаменитість – журналістка, бізнесвумен та благодійниця Мітці Пердью, яка у 2022-му продала свою обручку з унікальним смарагдом заради підтримки України, у відеоролику Голосу Америки освідчилася в коханні Україні.

Я не розмовляю українською, але я люблю Україну

“Я не розмовляю українською, але я люблю Україну”, – сказала Пердью.

Експосол США в Україні Вільям Тейлор вкотре підкреслив, що американці повинні продовжувати підтримувати українців у війні проти Росії:

“Ці 33 роки незалежності, за які ви продовжуєте боротися, - ми, американці, і решта світу, повинні підтримувати українців у цій боротьбі. Щоб ви могли виграти.”

Привітали Україну і колишні українські спортсмени, які живуть у США.

“Нехай наша єдність завжди буде нашою силою,” – заявила абсолютна чемпіонка світу зі спортивної гімнастики, чемпіонка Європи, чемпіонка Олімпійських ігор Лілія Подкопаєва.

В яскравих аксесуарах в кольорах українського стяга долучилася до привітань українцям і олімпійська чемпіонка з фігурного катання Оксана Баюл.

“Миру й любові вам!” - сказала спортсменка.

Якщо ми втратимо демократію сьогодні, ми можемо ніколи її не повернути

А супермодель Аліна Байкова, відома своїми виходами на червоні хідники з українською символікою, закликала українців у США прийти на вибори в Америці, бо результати матимуть вплив і на Київ: “Ваша думка має значення. Пам’ятайте: якщо ми втратимо демократію сьогодні, ми можемо ніколи її не повернути.”

Культурна активістка Дар’я Коломієць закликала показувати любов до України своїми діями: “Донатьте на Збройні сили України та Сили оборони, виходьте на протести, діліться новинами українського спротиву. Слава Україні!”

Розсилка

Відео - найголовніше

Польща підтримує Україну в ударах вглиб Росії. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:08:32 0:00

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG