Слова Обами "риторика", він не допомагає Україні - сенатори-республіканці

Сенатор-республіканець Ліндсей Грем (Lindsey Graham) назвав позицію президента США Барака Обами щодо Росії порожньою риторикою. Таку думку американський законодавець висловив у Twitter, коментуючи виступ президента США на засіданні Генеральної Асамблеї ООН у середу.

"Путін не боїться і не поважає слова президента Обами. Повагу у нього могла би викликати добре підготовлена українська армія, яка бореться за свободу українців", - написав законодавець.

"Засудження Росії Обамою без надання Україні зброї - це порожня риторика", - також дорікнув президенту США американський законодавець.

Незадоволення позицією Обами висловив і сенатор-республіканець Джон Маккейн, проте відзначив, що "риторика" президента США була "сильною".

"Сильна риторика президента Обами не підкріплена допомогою українцям захистити себе від російської агресії", - твітнув американський політик.

У середу в ході виступу на Генеральній Асамблеї ООН президент США приділив значну частину свого виступу кризі в Україні.

Барак Обама звернув увагу, що дії Росії в Україні кидають виклик повоєнному світовому порядку та заявив, що США та їх союзники підтримуватимуть український народ у розбудові демократії та економіки.

Барак Обама звернув увагу, що дії Росії в Україні кидають виклик повоєнному світовому порядку.

Дивіться також : Україна стала центральною темою промови Обами

Your browser doesn’t support HTML5

Україна стала центральною темою промови Обами