Мультики про тварин завойовують світову популярність

Старт американського мультфільму «Секретне життя тварин» заробив у прокаті більше 103 мільйонів доларів. Світовій кіноаудиторії бракує мультфільмів про тварин. Такі висновки робить видання Hollywood Reporter, посилаючись на результати виходу в прокат анімаційного фільму «Секретне життя тварин».

Американські продакшн компанії Illumination Entertainment та Universal, що були творцями цього мультика, зібрали набагато більший прибуток, ніж розраховували. Їх заробіток у північноамериканському прокаті від цього мультфільму склав 103,2 мільйони доларів вже у перші три дні. При цьому мультик був показаний у 4 370 кінотеатрах.

Таким чином, мультик «Секретне життя тварин» став другим кращим анімаційним фільмом за історію компанії Illumination Entertainment/Universal. Першість займає анімація «Посіпаки», яка минулого липня заробила на старті 115,7 мільйонів доларів. На міжнародному ринку мультик «Секретне життя тварин», на виробництво якого було витрачено 75 мільйонів доларів, «відбив» понад 42 мільйони доларів. А його сукупні збори натепер складають 145,8 мільйонів доларів.

Нагадаємо, як писало раніше видання AIN.UA, у рекламних матеріалах мультика «Секретне життя тварин» є згадка про проект Petcube, який розробила українська команда. Камера Petcube є першим продуктом, що дозволяє власникам тварин спостерігати за ними, бавитися й спілкуватися з ними на відстані за допомогою телефона.