Поліцейські розмінували автомобіль у центрі Лондона

29 червня могло стати днем чергових терористичних актів у Лондоні. Місцеві правоохоронці розмінували у центрі міста автомобіль наповнений вибухівкою. Поліція також перекрила вулиці навколо Букінгемського палацу для проведення перевірки подозрілих автомашин.

За словами представника Скотланд Ярду, машина наповнена каністрами з бензином, пропаном та уламками шрапнелі була знайдена поряд з популярним нічним клубом де збираються сотні людей. Вибух авто міг би призвести до чисельних жертв. Як повідомляє поліція, правоохоронців викликав працівник швидкої допомоги, який помітив дим всередині підозрілого автомобіля.

Офіційні особи поки що відмовляються покладати на будь-кого вину за планування теракту. Міністр внутрішньої безпеки Великобританії заявив репортерам, що країні погрожують міжнародні терористи і закликав британців бути пильними. За тиждень, а саме 7 липня, виповниться два роки з часу терактів у лондонському метро та автобусі, коли мусульманські екстремісти підірвали себе та забрали життя понад 50 лондонців.