Американська армія вербує молодь через Instagram та відеоігри

Після того, як Сухопутні сили США минулого року не досягнули поставлених цілей щодо залучення новоборанців, завербувавши на 6500 чоловік менше, ніж планувалося - вербувальники почали експериментувати з новими методами. Орієнтуючись на покоління Z – людей, народжених з середини 1990-х до середини 2000-х – американська армія розробляє стратегію, що базується на використанні Інтернету, в тому числі соціальних медіа. Про це повідомляє NPR.

Серед іншого, вербувальники поширюють мем про те, як GI Bill (кошти, які даються на навчання тим, хто служить в армії, та їхнім сім’ям – прим. ГА) допомагає платити за коледж, та навіть беруть участь в електронному спортивному турнірі з відеоігор, зазначає NPR.

Телефонні дзвінки не працюють з поколінням Z, заявив генерал Френк Мут (Frank Muth), глава армійського командування з вербування, в інтерв'ю NPR і зауважив, що вербувальники використовують Twitter, Twitch та Instagram, «щоб розпочати діалог» з молодими людьми.

Вербувальники намагаються розвінчувати міфи та показувати переваги служіння в армії, зазначається в матеріалі. Пріоритетними напрямками є Instagram та електронний спорт, що особливо популярні серед молодого покоління. Відео турніру з електронного спорту, в якому вербувальник виступив коментатором, за добу набрало 2 мільйони переглядів, половина з яких – від людей віком 17-24 роки, інформує NPR.

Дивіться також: Університет, що готує професійних геймерів

Your browser doesn’t support HTML5

Університет, що готує професійних геймерів. Відео