Хакери з Anonymous назвали ціль можливого теракту ІДІЛ у США цієї неділі

Бойовики ІДІЛ у Сирії

Хакерська група Anonymous оприлюднила попередження, що терористичне угрупування "Ісламська держава" готує серію терактів у неділю 22-го листопада.

Зокрема хакери заявляють, що передали докази підготовки нападів спецслужбам країн Заходу, проте вважають за потрібне звернутись і до широкої громадськості.

Відповідно до повідомлення, цілями терористів можуть стати кілька масових заходів у столиці Франції Парижі, а також борцівське шоу WWE Survivor Series у місті Атланта в американському штаті Джорджія.

Представники ФБР вже прокоментували інформацію про загрозу теракту в Атланті.

"ФБР поінформована про буцімто існування загрози події, яка має відбутись у місті Атланта. ФБР ставиться до усіх загроз серйозно, але на володіє достовірною інформацією про напад на даний момент. Попри це, ми вдались до відповідних заходів та продовжуємо тісно працювати з правоохоронними органами та представниками приватного сектора для забезпечення безпеки громадськості", - цитує заяву спецслужби wsbtv.com.

Раніше Anonymous приписали собі знищення минулого тижня понад 5000 Twitter акаунтів буцімто пов'язаних із терористичним угрупуванням "Ісламська держава".

Дивіться також: Як Путін використовує Сирію проти України пояснив американський експерт

Your browser doesn’t support HTML5

Як Путін використовує Сирію проти України пояснив американський експерт. Відео