Шварценеґґер та Шрайвер розійшлись через позашлюбну дитину

Арнольд Шварценеґґер та Марія Шрайвер

Колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеґґер оприлюднив справжню причину свого розлучення із Марією Шрайвер. В інтерв’ю виданню «Лос-Анджелес таймс» Шварценеґґер підтвердив інформацію про те, що він є батькам 10-річної позашлюбної дитини.

За 25-років спільного життя республіканець Шварценеґґер та демократка Швайдер стали легендарним подружжям. Він – республіканець і голлівудський актор, австрійського походження, вона – донька впливової американської династії демократів. Своєю перемогою на виборах губернатора Каліфорнії та успіхом у політичній кар’єрі Шварценеґґер багато чим завдячує своїй дружині. Марія Шрайвер терпляче захищала чоловіка від чисельних звинувачень у подружній невірності. Втім зізнання Шварценеґґера в існуванні позашлюбної дитини змусило Шрайвер покинути щасливе сімейне гніздечко у Брентвуді.

Жінка, з якою зраджував Арнольд, упродовж 20-ти років працювала домогосподинею у родині Шварценеґґерів. Арнольд фінансово підтримував свою позашлюбну дитину та її матір, навіть попри те, що вона заперечувала його батьківство. Поки що ім’я жінки та дитини залишаються нерозкритими для громадськості.