Блінкен знову відвідає Європу наступного тижня

З 22-го по 29-те червня державний секретар США Ентоні Блінкен відвідає Німеччину, Францію та Італію. Про це повідомляє сайт Державного департаменту.

"Ми сильніші, коли зустрічаємо виклики разом", - заявив Блінкен у Twitter, анонсуючи закордонну подорож.

У Німеччині Блінкен зустрінеться із канцлеркою Німеччини Меркель та міністром закордонних справ країни, відвідає конференцію присвячену Лівії. У Франції державний секретар США проведе зустрічі з президентом та міністром закордонних справ країни, та ін.

Як відзначається візит Блінкена до Ватикану, підкреслить "спільну відданість релігійній свободі та свободі вірувань та подоланню кліматичної кризи".

Під час візиту до Італії Блінкен приєднається до зустрічі міністрів закордонних справ "Великої двадцятки", "щоб посилити відданість США багатосторонньому підходу у міжнародних відносинах та обговорити продовження співпраці для подолання пандемії COVID-19, кліматичної кризи, та відновлення після пандемії разом з гобальними партнерами, з особливою увагою до Африки".

Дивіться також: Нуланд: Росія постала перед об’єднаним фронтом демократичних країн, які вимагають від неї цивілізованої поведінки

Your browser doesn’t support HTML5

Нуланд: Росія постала перед об’єднаним фронтом демократичних країн, які вимагають від неї цивілізованої поведінки. Відео