Американських випускників вітають лідери країни та зірки Голлівуда

Американських випускників вітають лідери країни та зірки Голлівуда

Цього тижня відбуваються випускні церемонії в американських університетах. За традицією, з промовою перед випускниками виступають зірки Голлівуда, спорту, відомі політики та інші успішні люди, серед яких чимало випускників саме цих навчальних закладів.

«Ця справа завершена. Час закінчився. Перед всіма вами – у цих смішних шапках – починається майбутнє з великої літери. За спиною – страх. Попереду – надія. Рухайтесь вперед, завжди вперед та розішліть по твіттеру свої фотки», – ось що побажав випускникам актор Том Генкс.

Тим часом акторка Емі Пейлер не радить витрачати увесь час на новітні технології:

«Намагайтеся інколи відкладати свій Айфон та дивиться в обличчя іншим людям. Вони зможуть розповісти вам неймовірні речі. Обличчя скажуть, чи вони розлючені, їх нудить чи може вони вже просто сплять».

І звичайно, що багатьом перемогам передують поразки, – зазначив актор Дензель Вашингтон:

«Колись у своєму житті ви з чимось не впораєтеся. Прийміть це. Колись ви програєте, станете посміховиськом, не зможете опанувати якісь навички. Я не маю жодного сумніву у цьому. Можливо, це не є традиційним посланням під час випускної церемонії, але я вам це кажу. Змириться з цим, тому що це неминуче».

А ось що радить виконавчий директор сайту Фейсбук Шеріл Сендберг:

«Якщо ви думаєте, що все це – скажені перегони, перед тим, як вийти із забігу, вдихніть на повні легені. Може, ви обрали не ту роботу? Спробуйте ще. І робить це, поки не відриєте для себе чогось, до чого маєте справжню пристрасть».

Про почуття говорив і речник Палати представників Джон Бейнер:

«Скромність, терплячість, віру і від мене завжди – трохи сліз».

Настанова від відомого політолога та письменника Томаса Фрідмана:

«Якщо ви хочете щось змінити у цьому світі, не забувайте, що ви маєте вийти з Фейсбуку та спілкуватися обличчя до обличчя».