Голос Америки покаже дебати кандидатів у віцепрезиденти США наживо з перекладом українською

Губернатор Міннесоти Тім Волз, кандидат у віцепрезиденти від демократів, та сенатор від Огайо Джей Ді Венс, кандидат у віцепрезиденти від республіканців

Губернатор Міннесоти Тім Волз і сенатор від Огайо Джей Ді Венс проведуть теледебати у прямому ефірі у вівторок у Нью-Йорку за місяць до виборів президента США.

Українська служба Голосу Америки транслюватиме дебати наживо з перекладом українською на сайті Голосу Америки Українською.

Початок дебатів – 2 жовтня о 3:45 за Києвом (1 жовтня о 20:45 за Вашингтоном).

Після трансляції дебатів дивіться спецефір Голосу Америки з аналізом події та заяв, що прозвучали на дебатах, на нашому сайті, а також – на сторінках у YouTube, Facebook та X.

Початок спецефіру – 2 жовтня о 5:35 за Києвом (1 жовтня о 22:35 за Вашингтоном).

Нагадаємо, це єдині дебати між Волзом і Венсом. Також поки більше не планується дебатів між кандидатами в президенти, віцепрезиденткою-демократкою Камалою Гарріс і експрезидентом-республіканцем Дональдом Трампом.

Виборчі кампанії прагнуть отримати будь-яку перевагу в напружених перегонах. Національні опитування показують, що Гарріс має невелику перевагу над Трампом, але між ними практично немає розриву в кількох штатах, які матимуть вирішальне значення для прийняття рішення про те, хто стане наступним президентом.

Дивіться також: Кандидати у віцепрезиденти Волз і Венс проведуть нині теледебати