Антивірус "Касперського" знімають з продажу у США

Від продукції "Лабораторії Касперського", російського виробника антивірусів, активно відмовляються американські торгові мережі. Повідомляється, що ще у минулу п'ятницю ФБР закликало американські торгові мережі припинити продавати продукти російської ІТ компанії.

Першою на заклик правоохоронців США відгукнулась мережа з продажу електроніки BestBuy, інші - Amazon.com та Newegg не стали підтверджувати, що готові і надалі працювати з продуктами "Лабораторії Касперського", а мережа Target повідомила, що переглядає своє ставлення до продукції цієї компанії. Про це повідомляє видання Buzzfeed.

У середу міністерство внутрішньої безпеки США повідомило про заборону на використання продуктів "Лабораторії Касперського" в уряді. Через 3 місяці викоритсання антивірусів "Касперського" урядовими установами має бути повністю припинене. "Лабораторію Касперського" підозррють у співпраці з російськими спецслужбами.

Дивіться також: На відміну від попередньої, чинна адміністрація США зрозуміла, що Україні потрібна летальна допомога - конгресмен Гарріс

Your browser doesn’t support HTML5

На відміну від попередньої, чинна адміністрація США зрозуміла, що Україні потрібна летальна допомога - конгресмен Гарріс. Відео