У справі Манафорта відкрили нове розслідування

Пол Манафорт

У чому тепер підозрюють Пола Манафорта?

Колишній керівник президентської передвиборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт опинився в центрі уваги нового розслідування в справі відмивання грошей.

Пре це повідомляє ABC News.

З посиланням на обізнані із справою джерела, новинний сайт АВС повідомляє, що офіс федерального прокурора у Мангеттені тепер проводить розслідування діяльності Манафорта. Це у додаток до інших штатних та федеральних слідств, які вже ведуться щодо колишнього радника Трампа.

Розслідування очолює прокурор Південного Округу штату Нью-Йорк у співпраці із спеціальним прокурорм Робертом Мюллером, який веде своє власне слідство щодо можливого відмивання грошей Манафортом та ймовірної змови між штабом Трампа і Росією, щоб вплинути на результати виборів у США у 2016 році.

Речник Манафорта відмовився коментувати повідомлення про відкриття нового розслідування.

Крім цього, генеральний прокурор Нью-Йорку Ерік Шнайдерман проводить розслідування щодо можливих кримінальних злочинів, скоєних Манафортом. Його офіс також співпрацює з Мюллером.

Повідомлення про відкриття нового розслідування надійшло після того як, президент Трамп провів бесіди із принаймні двома кандидатами на посаду федеральних прокурорів у Нью-Йорку, включно з претендентами на посаду в офісі, яке очолює нове розслідування щодо діяльності Пола Манафорта.

Дивіться також: Публічна суперечка між Джоном Маккейном та Дональдом Трампом спалахнула з новою силою