У США видано книгу про бурхливе життя батька американського президента

У США видано книгу про бурхливе життя батька американського президента

У США вийшла книга, що досліджує бурхливе життя батька американського президента, який також мав ім’я Барак Обама. Автор книги, дослідниця Саллі Джейкобс стверджує, що незважаючи на те, що батько і син провели разом дуже мало часу, у них чимало спільного.

Повна назва книги «Інший Барак. Зухвале і відчайдушне життя батька президента Обами».

Старший Барак Обама мало спілкувався із своїми сином, який народився в штаті Гавайї в 1961-му році.

Батько покинув Гавайї в 1962-му році щоб навчатись в Гарвардському університеті в штаті Массачусетс, а в 1964-му році він повернувся на батьківщину до Кенії.

Обама завітав на Гавайї у 1971-му році на один місяць. Тоді він і побачив востаннє хлопчика, який згодом став першим афроамериканським президентом США.

Батько Барака Обами обіймав значні посади в Кенії, втім завжди прагнув ще більш високих позицій. Книга описує його як людину видатних здібностей втім стихійну і нестабільну в роботі та поза роботою. Обама старший був бабієм та п’яницею і кілька разів потрапляв у серйозні автомобільні аварії.

Барак Обама старший загинув в автомобільній катастрофі у 1982-му році, так і не реалізувавши свій значний потенціал. Йому не судилося дізнатись, що один з його синів стане президентом США.