У Дамаску сталися два вибухи неподалік військових будинків

Сирійські офіційні особи повідомили про два вибухи поблизу військових будинків у центральному районі Дамаска, але що ніхто з військових не був поранений. Вибухи сталися у середу майже один за одним. Загорілася частина одного з будинків.

Міністр інформації Омран Зубі заявив, що вибухи спричинили лише «матеріальні шкоди». У відповідальності за атаку він звинуватив терористів. У заяві сирійських збройних сил сказано, що один вибухів був спричинений замінованим автомобілем.

Іранське телебачення повідомило, що від снайперського вогню загинув один з його кореспондентів. Поранення отримав також голова іранського бюро державного інформаційного агентства, коли вони повідомляли по вибухи в Дамаску.

Це найновіші вибухи протягом півторарічного конфлікту. У вівторок вибух стався біля будинку, що його займають проурядові збройні формування. Повстанці кажуть, що вони розраховували на те, що в результаті атаки загинуть високопоставлені службовці сил безпеки.

Минулого місяця вибухи уразили штаб-квартиру державного телебачення в Дамаску і готель, у якому перебували спостерігачі ООН, а в липні від вибуху загинув міністр оборони Сирії і троє інших високопоставлених службовців органів безпеки.