Трамп порадив Тіллерсону не витрачати час на переговори з КНДР

Президент США Дональд Трамп у неділю написав у Твіттері, що він сказав державному секретарю США Рексу Тіллерсону не витрачати час на переговори з лідером Північної Кореї.

"Я сказав Рексу Тіллерсону, нашому прекрасному державному секретарю, що він витрачає свій час, намагаючись вести переговори з Маленьким Чоловіком-Ракетою...", - твітував Дональд Трамп.

"... Збережіть свою енергію, Рексе, ми зробимо те, що має бути зроблено!", - продовжив він.

У суботу держсекретар США Рекс Тіллерсон, який перебуває з візитом у Пекіні, сказав журналістам, що США хочуть знати, чи режим Кім Чен Ина зацікавлений у переговорах про денуклеаризацію КНДР. Сполучені Штати відкрили прямий канал зв’язку з Північною Кореєю і розслідують можливість переговорів з режимом Кім Чен Ина у справі здачі Пхеньяном ядерної зброї, заявив державний секретар США.

Дивіться також: Ніккі Гейлі закликала ООН затвердити найжорсткіші санкції проти КНДР і вичерпати усі можливості дипломатії поки ще не запізно

Your browser doesn’t support HTML5

Ніккі Гейлі закликала ООН затвердити найжорсткіші санкції проти КНДР і вичерпати усі можливості дипломатії поки ще не запізно. Відео