Трамп заявив, що зустрінеться з Зеленським у п'ятницю в Нью-Йорку

Кандидат у президенти від Республіканської партії та колишній президент США Дональд Трамп виступає перед пресою в Trump Tower у Нью-Йорку, США, 26 вересня 2024 року. REUTERS/Девід Ді Дельгадо

Колишній президент та кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським у п'ятницю.

"Я зустрінуся з ним завтра вранці близько 9:45 у Трамп-тауер", – сказав Трамп журналістам у Нью-Йорку через кілька годин після зустрічей українського президента у Білому домі з президентом Джо Байденом і віцепрезиденткою Камалою Гарріс, яка є суперницею Трампа на листопадових виборах.

"Це ганьба, що відбувається в Україні. Стільки смертей, стільки руйнувань, це жахливо", - сказав Дональд Трамп відповідаючи на питання журналістів.

Напередодні він розкритикував лідера України за відмову укласти угоду з Росією щодо закінчення війни.

Раніше Голос Америки повідомляв, що президент Зеленський у США мав намір зустрітися з обома кандидатами на посаду президента США і представити їм "План перемоги" України, але зустріч з Трампом залишалася під питанням.

Your browser doesn’t support HTML5

Президент Зеленський поділився своїм планом перемоги із Джо Байденом. Відео