В уряді США заявили про відсутність потреби у щепленні-посилювачі для повністю вакцинованих

Повністю вакцинованим особам зараз не потрібні щеплення-посилювачі і вони є добре захищеними від від важких форм хвороби та смерті у тому числі і від штамів COVID-19, включно із "Дельта" варіантом, які зараз циркулюють у США. Відповідну заяву розміщено на сайті Центрів з контролю та профілактики захворювань Міністерства охорони здоров’я США.

У відомстві відзначили, що практично всі випадки шпиталізації та смерті від хвороби припадають на невакцинованих осіб. При цьому у відомстві вказали, що стежать за даними і готові до використання щеплень-посилювачів, якщо наукові дані вкажуть, що у них є необхідність.

Раніше ЗМІ повідомили, що компанія Pfizer звернулась до уряду США за дозволом щодо третьої дози-посилювача вакцини від COVID-19. Як повідомляється, поки не відомо, чи у ній буде потреба.

У статті використано матеріали видань Reuters, Bloomberg.

Дивіться також: Байден у телефонній розмові з Путіним закликав Москву вжити заходів, аби зупинити діяльність хакерів-вимагачів, які працюють у Росії

Your browser doesn’t support HTML5

Байден у телефонній розмові з Путіним закликав Москву вжити заходів, аби зупинити діяльність хакерів-вимагачів, які працюють у Росії. Відео