Республіканці переконують: Трамп буде кращим президентом, ніж Клінтон

З’їзд Республіканської партії в Клівленді

Делегати з’їзду Республіканської партії у Клівленді висунули Дональда Трампа своїм кандидатом на президентські вибори в листопаді. В середу провідні представники партії намагатимуться переконати виборців, що він є кращим кандидатом, ніж демократ Гілларі Клінтон.

Серед промовців буде губернатор штату Майк Пенс, якого кілька днів тому Трамп обрав своїм напарником на посаду віце-президента. Виступатиме також і колишній спікер Палати представників Ньют Ґінґріч, якого також брали до уваги як канддидата на віце-президента.

Інші промовці – це колишні суперники Трампа, які піддавали рішучій критиці його пропозиції у сфері політики чи його нападки на інших осіб. Серед них будуть губернатор штату Вісконсін Скотт Вокер, сенатор з Флориди Марко Рубіо і сенатор з Техасу Тед Круз.

У вівторок на з’їзді Республіканської партії головна критика була скерована проти Гілларі Клінтон, кандидатуру якої представляли як намагання продовжити невдалу політику президента Барака Обами і називали її брехункою, яка використанням приватного сервера для своєї електронної пошти поставила країну у небезпеку.

Нинішній спікер Палати представників Пол Раян звинуватив демократів, що вони намагаються внести роздор у народ, «використовуючи одну групу проти іншої».

Дивіться також: Українці в американській політиці? Назбиралось на цілу історичну виставку

Your browser doesn’t support HTML5

Українці в американській політиці? Назбиралось на цілу історичну виставку. Відео