Спеціальні потреби

США доплачуватимуть досвідченим пілотам за продовження контрактів на тлі майбутніх викликів


Зображення надане ВПС США, лінія польоту на базі Лафлін, штат Техас, 26 січня 2024 року. Airman 1st Class Keira Rossman/U.S. Air Force via AP
Зображення надане ВПС США, лінія польоту на базі Лафлін, штат Техас, 26 січня 2024 року. Airman 1st Class Keira Rossman/U.S. Air Force via AP

Досвідчених пілотів та операторів безпілотників у США закликають продовжувати або реструктуризувати контракти для подолання дефіциту кадрів на низці посад у військово-повітряних силах.

“Нам слід говорити з тими людьми, які готові подовжити зобов’язання або реструктуризувати свій контракт, і повідомити їм, що вони нам потрібні, і ми хочемо, щоб вони залишилися, ми цінуємо їхню роботу і їхній досвід”, – розповів генерал-лейтенант Адріан Спейн, заступник начальника штабу ВПС США.

Спейн виступив на зустрічі з приводу аерокосмічної потужності Сполучених Штатів та зокрема наголосив на необхідності підтримувати бойову здатність авіації, зокрема і на тлі усіх триваючих у світі конфліктів.

Раніше у США оголошували бонусні програми для пілотів на 2024 рік для утримання їх на службі, а генерал Спейн коментував: “Збереження досвіду та кваліфікації професійних авіаторів є обов’язковою умовою для того, щоб випереджати майбутні виклики, які можуть виникнути у всьому спектрі конфліктів”.

Бонусні програми призначені для «формування та утримання досвідчених офіцерів, які відповідають вимогам щодо утримання ВПС, підготовки та готовності до місії, щоб підтримувати смертоносність сил», – заявили в службі.

Додаткові бонусні програми стосуватимуться і операторів безпілотників, інформує AirForceTimes.

  • 16x9 Image

    Ганна Твердохліб

    Знімаю соцмережеві відео для Голосу Америки про українців у США та Європі, пишу новини, найбільше люблю розповідати історії людей, які живуть цікаве і насичене життя, а також людські історії війни і особливо – збирати зворушливі розповіді української діаспори, а також висвітлювати досягнення, за які Україну шанують у світі. 

Відео - найголовніше

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG