Спеціальні потреби

Світ про Кризу в Україні. Реакції політиків та ЗМІ

22:22 24.1.2014
Ведучий популярного шоу "Колберт Ріпорт" розповів про події в Україні.

"Мене надихнула група непримиренних бійців в Україні, яка намагається порвати старі зв'язки з Росією. Обидві країни є одними із наших найбільших торгових партнерів , бо мають одні з найбільших у світі стратегічних резервів алкоголізму..."

"Не знаю, хто вони , чи навіть, де Україна, але знаю одне - я на їх боці. Давайте скажемо прямо - ніхто не повстає так, як слов'яни. Поговоримо хоч про сміливість. Ось священик у самий розпал бою тримає хрест. Не знаю, на якій зі сторін вампіри, але це круто... "

"А у протестувальників таки є я..ця. Хоч їх менше, і озброєні вони гірше - вони не здаються і зробили власну катапульту..."

"Можливо міліція і озброєна за останніми словом, але у протестувальників є кухонне приладдя... Шолом зроблений із друшляка не пробити, якщо звісно міліція, якимось чином не винайде гарячу воду..."

"Якщо ця революція переможе, через 200 років друшляк буде таким же символом української свободи, як трикутні капелюхи наших батьків-засновників, а вони до речі значно гірші для проціжування вермішелі...

"Мої українські друзі! Я з вами! І на підтвердження цього носитиму цей друшляк , поки ви не досягнете, чого прагнете, чи не переможете те, з чим боретесь..."
21:48 24.1.2014
Український конгресовий комітет Америки повідомляє :

У середу Палата представників розглядатиме законопроект H.Res.447, який закликає до мирного врегулювання ситуації навколо Євромайдану та санкцій проти українських урядовців. Насильство в Україні має бути зупинене.

Ви можете допомогти! Негайно зв'яжіться з офісом вашого конгресмена і закликайте його підтримати H.Res.447.
21:34 24.1.2014
Європа покинула Україну - каже в Інтерв'ю британському виданню "Гардіан", український письменник Андрій Курков.
21:30 24.1.2014
"Друзі, є можливість надання фінансової допомоги у правовому захисті постраждалим. Пишіть в приват", - пише у себе на Facebook ведуча "Голосу Америки", Мирослава Гонгадзе .

Більше

XS
SM
MD
LG