Спеціальні потреби

Світ про Кризу в Україні. Реакції політиків та ЗМІ

14:27 26.1.2014
Андерс Умланд вважає, що інформація про наявність в Україні співробітників ФСБ щонайменше вартує "уважної перевірки, оцінки та інтерпретації".

Додає "Хоча такі історії і можуть бути сенсаційними та конспірологічними".
14:07 26.1.2014
Львів став альтернативною столицею України - пише для Лента.ру Іван Яковина.

" В Киеве, например, десять человек несут к баррикадам десять покрышек. Во Львове с этой задачей справляются двое: они нанизывают дюжину шин на металлический шнур и волоком доставляют эту связку к месту назначения. Бочки с кострами расположены на определенном расстоянии друг от друга и так, чтобы не мешать проходу. Тут же стоят импровизированные столики, за которыми строители баррикад чинно пьют знаменитый местный кофе".
13:54 26.1.2014
Андерс Умланд коментує відео штурму адміністративної будівлі поширене "Раша Тудей":

"... Загиблих у Києві треба оплакувати, а поранені з обох боків заслуговують на співчуття. Але попри ці жертви, досі маємо порівняно мало жертв, як для такого рівня конфлікту. Вогнепальну зброю з металевими набоями, здається, використовують рідко. От би ще протестувальники перестали використовувати коктейлі Молотова", - пише дослідник.

13:47 26.1.2014
Данило Яневський пише : "Допис на мрю пошту: "З бюро CDU (Християнсько-демократичний союз, партія А.Меркель) просять підтверджені інформації про насильство в Україні, бажано з фото - німецькою /англійською мовою на адресу: Peter.tauber@cdu.de … Не мовчіть!!! І поширюйте серед тих, хто має ці факти!"

Більше

XS
SM
MD
LG