Спеціальні потреби

Світ про Кризу в Україні. Реакції політиків та ЗМІ

17:42 31.1.2014
"Вашингтон Пост" розповідає про Дмитра Булатова.

Викраденний лідер протестів каже друзям, що його розіп'яли...

"У п'ятницю Міноборони, яке заявляло, що не вмішуватиметься у політичну кризу, закликало Януковича вдатись до "негайних" кроків, щоб не дати країні розпастись. А голова уряду Польщі Дональд Туск заявив, що побоюється вторгнення Росії в Україну після Олімпійських ігор та подальшого напливу біженців".

17:23 31.1.2014
Економіст Андерс Аслунд пише на сайті Інституту міжнародної економіки Пітерсона :

"Чим скоріше піде Янукович, тим краще для України. Але через кричущу фінансову та політичну ситуацію у країні вкупі з погіршенням відносин міє Європою та ЄС, Захід має негайно сфокусуватись на Україні як провідній міжнародній проблемі поточного моменту. Має бути план на випадок відходу Януковича від влади".
17:14 31.1.2014
"В Нью-Йорку збираються пікетувати банк, де відкрито кореспондентський рахунок сімейної контори Януковича", - повідомляє Сергій Лещенко.

What: Protest: "Deutsche Bank, Don't Serve the Dictator of Ukraine!"
When: FRIDAY JANUARY 31 1:00 -2:00pm
Where: Deutsche Bank, 60 Wall Street, New York 10005
Who: Razom/Together for Ukraine, Inc.
Press Contact: Olya Yarychkivska 267-265-6561 (Also day of event onsite)

"Don't Serve the Dictator of Ukraine!" - Ukrainians demand Deutsche Bank drop Yanukovych business.
13:43 31.1.2014
"Любой генерал, чьи танки окажутся на улицах Киева, быстро сообразит, что он куда авторитетнее президента или премьера и что власть валяется под ногами. Уже через несколько часов мы узнаем об отмене действия Конституции, роспуске парламента, запрете политических партий, создании Высшего совета национального спасения", - Віталій Портніков коментує звернення військових до Януковича.

Більше

XS
SM
MD
LG