Спеціальні потреби

Світ про Кризу в Україні. Реакції політиків та ЗМІ

20:11 12.2.2014
Карикатура з матеріалу "Економіст".

20:10 12.2.2014
Жодної інформації про фінансову допомогу Україні з Європи - пише "Волл-стріт джорнал".

"Міністри закордонних справ Європи говорили про намір простимулювати Київ, але не дають жодної конкретної інформації щодо можливої економічної допомоги, або санкцій до чиновників відповідальних за застосування сили до мітингувальників".

"Хоча ЄС заявляв про допомогу та реальну політичну підтримку налаштованому на реформи уряду, його обіцянки поки не обросли конкретикою. Баронесса Ештон та пан Філе кілька разів відвідували Київ, але небажання ЄС вступати у торг за вплив на Україну із Росією дає критикам підстави говорити, що ЄС дає Києву порожні обіцянки", - йдеться у матеріалі.
23:14 11.2.2014
Блог Рубена Джонсона "Втеча з держави-тюрми : Геромадянська війна в Україні" на сайті "Віклі Стандарт".

Зрештою, причиною повстання в Україні є непростима поведінка уряду України, який вважають не на багато кращим за зграю бандитів. Йдеться не про мовний, чи етнічний конфлікт - і цю реальність не змінять жодні зусилля Володимира Путіна переконати світ, що східна половина України є Судетами Росії. Як і у випадку революцій 1980-х, які повалили підзвітні СРСР режими у Східній Європі, українці втомились від наруги з боку уряду та відсутності будь-яких фінансових перспектив. Вони не здадуться і не залишать вулиці доки ситуація не зміниться", - пише автор.
21:19 11.2.2014
Обмеження поставок газу з Росії до України може призвести до гальмування європейської економіки - пише на сторінках "Вашингтон таймс" Річард Ран.

"Ймовірно, буде більше насильства. За цих умов, ймовірно буде більше втручання з боку Росії і, як наслідок, ще більше насильства. Європейці та адміністрація Обами будуть обмежуватись розмовами, поки до країн ЄС не почнуть прибувати маси біженців, а тоді вже може бути надто пізно", - пише автор.

Більше

XS
SM
MD
LG