Спеціальні потреби

Світ про Кризу в Україні. Реакції політиків та ЗМІ

16:50 19.2.2014
Верховний комісар ООН з прав людини Наві Піллей сьогодні закликала до незалежного розслідування подій в Україні, де внаслідок протистояння між протестувальниками і міліцією загинули, за останніми даними, 26 людей.

«Рішуче засуджую вбивства і закликаю уряд і протестувальників діяти для зниження напруженості і знайдення мирного вирішення нинішньої кризи», – заявила Піллей.

«Я також закликаю до невідкладного незалежного розслідування, щоб встановити факти, які забезпечать належну відповідальність за використання надмірної сили під час цих кривавих зіткнень», – йдеться в заяві верховного комісара ООН.
16:31 19.2.2014
Лідери Європейського Союзу стривожені ескалацією насильства в Україні, заявив у середу голова Європейської ради Герман Ван Ромпей.

«ЄС швидко реагуватиме на погіршення ситуації, зокрема шляхом цільових санкцій», − ідеться в Twitter Ван Ромпея.

«Винні мають бути притягнуті до відповідальності. Органи влади повинні забезпечити основні права», − наголосив голова Європейської ради.
02:16 19.2.2014
Сергій Лещенко, редактор "Української правди" пише зі США :

"Пінчук не лише не перевів своє телебачення в режим висвітлення громадянської війни. Він також не дав команди своїм менеджерам Ларисі Мельничук, Якову Безбаху та Миколі Солошенку вийти з Партії регіонів. Значить, йому подобається кровопролиття в Києві. Можливо, час активістам Майдану повідомити сусідам Пинчука в Лондоні, що він солідаризувався з кривавим диктатором? Адреса: Кенсингтон, вулиця Upper Phillimore Gardens, будинок 17.

00:54 19.2.2014
Ештон про ситуацію в Україні. "Закликаю уряд та опозицію разом знайти вихід".

Більше

XS
SM
MD
LG