Спеціальні потреби

Світ про Кризу в Україні. Реакції політиків та ЗМІ

14:53 20.2.2014
Під час відходу силовиків сьогодні з вулиці Інститутської снайпери стріляли по людях на майдані Незалежності. Це видно на відеокадрах, наданих Радіо Свобода журналістом Ігорем Захарченком.

Сьогодні близько 9:00 активісти повернулися на позиції, втрачені 18 лютого. У цей час загинули десятки учасників акції протесту.

14:40 20.2.2014
Депутати обласної ради Івано-Франківська від імені жителів Прикарпаття висловили недовіру президенту України і визнали його «нелегітимним главою держави, який не має жодних законних повноважень в даний момент». Підставою є «умисні злочинні дії Януковича проти Українського Народу та Української держави», – йдеться в рішенні облради.
14:00 20.2.2014
Голова Київської міської держадміністрації Володимир Макеєнко заявив про вихід із Партії регіонів. Відповідне його звернення до президента Віктора Януковича оприлюднили на сайті КМДА.

«Події, що відбуваються сьогодні у столиці України – це трагедія всього українського народу. Я відповідально повідомляю, що готовий зробити все можливе для припинення братовбивства та кровопролиття в серці України – на майдані Незалежності. Людське життя має бути найвищою цінністю в нашій державі і ніщо не може суперечити цьому принципу».
13:58 20.2.2014
Засвідчити свою солідарність та підтримку тих, що відстоюють свої демократичні права в Україні їде голова групи Альянсу лібералів та демократів за Європу Ґі Верховстадт разом із однопартійцями.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода у Брюсселі, делегація представників Європарламенту планує зустрітися з трьома опозиційними лідерами.

Більше

XS
SM
MD
LG