Спеціальні потреби

Гарріс закликає Трампа до дебатів з мікрофоном, увімкненим увесь час


Кандидатка від Демократичної партії на президентських виборах у США віцепрезидентка Камала Гарріс та кандидат від республіканців колишній президент Дональд Трамп
Кандидатка від Демократичної партії на президентських виборах у США віцепрезидентка Камала Гарріс та кандидат від республіканців колишній президент Дональд Трамп

Кандидатка від Демократичної партії на президентських виборах у США 5 листопада віцепрезидентка Камала Гарріс у суботу закликала свого суперника від Республіканської партії Дональда Трампа провести дебати із увімкненими мікрофонами протягом усього заходу.

Гарріс і колишній президент домовилися про дебати, які організує ABC News 10 вересня.

"Дональд Трамп піддається своїм радникам, які не дозволяють йому дебатувати з постійно увімкненим мікрофоном. Якщо йому не довіряє його власна команда, американський народ точно не може", - написала Гарріс у пості в соцмережі X.

"Ми балотуємось у президенти Сполучених Штатів. Давайте прозоро дискутувати з увімкненими мікрофонами протягом усього часу", - додала вона.

Трамп сказав, що він волів би, щоб його мікрофон був увімкненим, і що йому не подобається, що мікрофон вимикали під час останніх дебатів проти тодішнього кандидата в президенти Джо Байдена.

Так звані "гарячі мікрофони" можуть допомогти або зашкодити політичним кандидатам, вловлюючи коментарі, які не призначені для громадськості. Вимкнені мікрофони також не дають учасникам дебатів перебивати свого опонента.

Канал ABC відразу не відповів на запит про коментар.

Ці дебати стануть першими між Гарріс і Трампом після того, як Байден вибув із президентської гонки після його невдалого виступу на дебатах CNN у червні.

Кандидат у віцепрезиденти від Демократичної партії Тім Волз і кандидат у віцепрезиденти від Республіканської партії Джей Ді Венс погодилися провести дебати 1 жовтня на CBS News.

Розсилка

Відео - найголовніше

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG