Спеціальні потреби

Дотепер не знайдено слідів зниклого малайзійського літака


Малайзійські офіційні особи заявили, що дотепер не знайдено слідів пасажирського літака з 239 особами на борту, який зник три дні тому.

Голова цивільної авіації Малайзії Ажаруддін Абдул Пахман заявив у понеділок, що розшукувальні бригади ще не знайшли навіть одного об’єкту з Боїнга 777, який зник з екранів радара в суботу вранці, приблизно через годину після зльоту з аеропорту в Куала-Лумпрурі. Літак здійснював рейс до столиці Китаю Пекіна.

Офіційні особи кажуть, що вони дотепер не знають, що могло статися з літаком і не виключають жодної можливості, включно з викраденням або катастрофою в повітрі.

Тимчасом продовжуються великомасштабні пошукові операції за участі десятків літаків і суден з восьми країн.

У неділю офіційні особи, які ведуть слідство в справі зникнення літака Малайзійських авіаліній, заявили, що радарні зображення вказують на те, що літак, перед зникненням, з нез’ясованих причин, можливо, повернувся назад.

Також у неділю таїландська поліція заявила, що вона веде слідство в справі, паспортів. Як повідомлено, квитки на літак придбано в Таїланді на основі вкрадених європейських паспортів.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

XS
SM
MD
LG